Voetbehandeling Barneveld

Bij Prinsenvoetjes & Zo kunt u altijd rekenen op een uitgebreide pedicurebehandeling.

Een voorproefje van onze standaard Pedicure behandeling;

  • Nagels knippen, eelt verwijderen, nagelomgeving schoonmaken, een eventueel likdoorn of ingroeiende nagel verwijderen en een eventuele Mycosenagel behandelen. 
  • Afsluitend verwennen wij uw voeten met een 100% natuurzuivere voetscrub of crème naar keuze. 

Maar u kunt ook kiezen voor een Cosmetische-, Gel-behandeling en/of eventuele Nagelcorrectie bij ontbrekende of kapotte teennagel. Een voorproefje:

  • We beginnen altijd met de standaard pedicurebehandeling zoals hierboven beschreven. Daarna corrigeren wij uw teennagel(s) naar wens.

Behandeloptie En Of:

  • Wij voorzien uw teennagels van een mooie full color- of french- gelcolor by OPI, “draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak”!

Gelcolor is ook prima éénmalig toe te passen voor bijv. een bruiloft, zwangerschap, vakantie of andere gelegenheid. Gelcolor bestaat uit 100% gel. Is sterker dan nagellak, bijv. geen vervelende  slijtage aan de toppen. Waar u 6 tot 8 weken plezier van heeft op de teennagels met de perfecte glans! Gelcolor hebben we in vele fantastische kleuren.

Afsluitend verwennen wij uw voeten met onze Natuurzuivere Botanical Beauty Oliën geschikt naar uw huidtype.
 
Prinsenvoetjes & Zo is aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet, wat u de zekerheid geeft dat de behandeling wordt uitgevoerd door een Gediplomeerd pedicure.

Neem contact met ons op om de kosten te bepalen.