Handverzorging in Barneveld

Bij Prinsenvoetjes & Zo voorzien wij uw handen van een uitgebreide behandeling en een natuurlijke look. We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en nemen dan ook uitgebreid de tijd voor uw behandeling.

Wij onderscheiden ons door de behandelkeuze in combinatie met het gebruik van specifiek geselecteerde, exclusieve producten.

Een voorproefje van onze standaard Manicure behandeling;

  • Nagels vijlen, nagelomgeving modeleren, afsluitend verwennen wij uw handen doormiddel van onze huidverbeterende verzorgingslijn, aangepast op uw huid- en of nagelconditie.
Een voorproefje van onze cosmetische Gelcolor behandeling:
  • Manicurebehandeling zoals beschreven. Wij voorzien uw nagels, afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagel, van een natuurlijke uitziende verstevigende Gelcolor-laag; draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak, bestaande uit 100% gel. Afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagel blijft deze perfect glanzende gellaag 2 tot 4 weken zitten.
Een voorproefje van onze nieuwe set:
  • Manicure behandeling zoals beschreven boven. Hierna wordt er een tip voor verlenging op de nagel geplaatst. De tip wordt in de gewenste lengte geknipt en gevijld. Daarna brengen wij met een zeer sterke gel, een mooi natuurlijke uitziende gellaag aan. In een van de vele fantastische kleuren. Afsluitend masseren wij een 100% natuurlijke huidherstellende Olie in.

Neem contact met ons op om de kosten te bepalen.